László

Hídlap

Holttestet találtak Dorogon

Holttestet találtak november 5-én, kedden reggel Dorogon, a Köztársaság út és az Otthon tér környékén – írja rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-Medence Regionális Hírportál. A lapnak sikerült elérnie a rendőrség szóvivőjét, aki elmondta: hogy az elhunyt férfit megvizsgálta az orvosszakértő, majd megállapította, hogy az eset során idegenkezüség nem merült fel.

Hirdetések

A keddi haláleset oka csak a boncolás után derülhet ki. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy egy évek óta utcán élő hajléktalan, vagy egy olyan lakos az áldozat, aki hirtelen rosszul lett. Úgy tudjuk, hogy az egyik kocsma környékén találták meg az áldozatok, de ezt az információt egyelőre nem erősítették meg.

(Borítókép: 24.hu)
(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap