Sára, Márió

Hídlap

Pazar hangulatú asztalitenisz tornán emlékeztek meg Petkó Frigyesről

Hatalmas érdeklődés övezte az esztergomi Babits Mihály Általános Iskolában megrendezett Petkó Frigyes Emlékversenyt, amelyen idén negyvenöt versenyző járult asztalhoz. Az Esztergomi Asztalitenisz SE sportrendezvényén helyiek, környékbeli településekről érkezők, sőt még magas szinten versenyző pingpongosok is részt vettek.

Hirdetések

Elsőként a páros versenyszámot rendezték meg, melyben huszonkét csapat szerepelt. Izgalmakkal teli találkozókat láthatott a közönség, a Héjj Marcell (Gödöllői Sport Club) – Aszódi Zsolt (Dág KSE) párosa pedig igencsak kimagaslott a mezőnyből és meg is szereztek a végső győzelmet. Második lett Orbán Zsolt (Kisújszállási SE) – Várhelyi Balázs (Gödöllői Sport Club), a harmadik helyet pedig Baráth Szilvia (Etyek SE) –Tóth Gyula (Magyar-Kínai AK) és Márton Tamás (Esztergomi ASE) – Horváth Ákos (Esztergomi ASE) párosok szerezték meg.

A legtöbb résztvevő az egyéniben is megmérettette magát, ahol a csoportmérkőzések után egyenes kieséses rendszerben folytatódott tovább a küzdelem. Az I-es kategóriában (megye I, Budapest Bajnokság, NB II és NB III) tizenhatan indultak, a csúcsra itt is Héjj Marcell ért fel. Az ezüstérmet klubtársa, Várhelyi Balázs szerezte meg, míg a harmadik helyen Mikle Gábor (Szlovákia) és Dániel Gábor végzett (Őrbottyáni Csapatok SE).

A II-es kategóriában (Megye II, Budapest kerületi bajnokság, amatőrök mezőnye) 29 fő szerepelt. Az aranyérmet Szétag-Thész Dorottya (ABC Centerline) hódította el. Szétag Attila (szintén ABC Centerline) végzett a második helyen, Molnár László (Pilismaróti SE) és Pataki Szabolcs (József Attila Öregfiúk) pedig harmadik lett.

(Forrás: Esztergomi ASE)

Hirdetések
  • Állatvédelmi kerekasztal fórumot tartottak Esztergomban

    Január 18-án, hétfőn a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara esztergomi irodája adott otthont állatvédelmi kerekasztal beszélgetésnek, melyen civil szervezetek képviselői mellett Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos is részt vett.

    Hídlap
  • Tűz ütött ki hétfőn kora este egy esztergomi családi házban

    Teljes terjedelmében égett egy családi ház egyik helyisége január 18-án Esztergomban – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tájékoztatásuk szerint a lángok a szentgyörgymezői Széchy Dénes utcában csaptak fel.

    Hídlap