Emőd

Hídlap

Ittas leányvári sofőrt kapcsoltak le a rendőrök

Ittas állapotban vezetett az a helyi férfi, akit november 5-én a leányvári Kálvária utcában igazoltattak a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei november 5-én. Bár az egész egy rutin igazoltatásnak indult, a szonda végül bejelzett, a sofőr pedig megkapta méltó büntetését. Egyesek még mindig figyelmen kívül hagyják a közlekedési aranyszabályt.

Hirdetések

Mivel az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a 63 éves sofőrt mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján közigazgatási bírságot szabtak ki rá.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések

  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap