Vendel

Hídlap

Ingyenes szemvizsgálatot és tanácsadást tartanak az esztergomi rendőrök

November 8-án pénteken délután 14-16 óra között a “Látni és látszani” kampány keretén belül ingyenes szemvizsgálatot és balesetmegelőzési tanácsadást tart az Esztergomi Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága az Esztergom-kertvárosban, a 117-es út mellett található OMV benzinkúton.

Hirdetések

Idén ismét elindult a “Látni és látszani” elnevezésű országos közlekedésbiztonsági program, melynek során a kampányban részt vevő gépjárművezetők december 15-ig térítésmentesen vizsgáltathatják át az autójuk világítóberendezéseit, ellenőriztethetik a gumiabroncsok állapotát és a saját látásukat is. Komárom-Esztergom megyében Tatabányán a Ságvári Endre úti OMV benzinkúton, valamint Esztergom-kertvárosban is hetente két-két órában várják az érdeklődőket.

(Borítókép: kampány Youtube videója)

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap