Vendel

Hídlap

Piros lámpánál álló autó vezetőjét bántalmazta egy férfi Esztergomban

Piros lámpánál megálló személygépkocsi vezetőjét ütlegelte az a férfi, akivel szemben garázdaság vétsége miatt emelhet vádat az Esztergomi Járási Ügyészség. A vádlott nem csak verbálisan, hanem fizikailag is bántalmazta áldozatát, végül a közelben tartózkodók siettek a hölgy segítségére.

Hirdetések

Az eset még tavaly november 5-én történt, amikor is a férfi odament egy, a piros lámpánál várakozó autóhoz, majd ajtaját szabályosan feltépte, beszállt és minden előjel nélkül üvöltözni, illetve ütni kezdte a sofőrt. A volán mögött ülő hölgy megijedt és próbálta kilökni a kocsiból a támadóját, akit végül a buszra várakozók húztak ki a kocsiból. A nő szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sérülés nélkül megúszta a támadást.

A járókelők megbotránkoztak a vádlott nyílt utcán és közúton, a társadalmi együttélés szabályaival szembe helyezkedő magatartásán. Az ügyészég indítványozta a vádiratban, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével közmunkára ítélje.

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap