László

Hídlap

Baleset következtében tört ki egy autó kereke Tokod-ebszőnybányánál

Egy fehér színű Skoda Felicia, valamint egy szürke színű Renault Clio ütközött össze november 9-én kora délután az 1121-es úton, az ebszőnybányai elágazás közelében. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy a Skoda vezetője meg akart fordulni, de nem vette észre a szabályosan közlekedő és a kereszteződés felé haladó Renaultot.

Hirdetések

Úgy tudjuk, hogy a Skodának mindössze első lökhárítója sérült meg, viszont a vétlen autós nagyobb anyagi károkat szenvedett, hiszen a kocsinak a bal első kereke kitört, ráadásul autómentővel kellett elvinni a helyszínről. Információink szerint az ütközés ellenére nem sérült meg senki.

Az 1121-es út elágazás és Tokod-ebszőnybánya közötti szakaszán ezt megelőzően szeptemberben történt baleset. Akkor vélhetően a nagy sebesség és a nedves útviszonyok miatt megcsúszott egy autó, ami nekiütközött a szemből érkező járműnek. Akkor a vétlen autós az út menti bozótosba csapódott.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap