Örs, Stella

Hídlap

Döntetlent játszott Ajkán a Dorogi FC

Felázott és sáros pályán, szabályos vizifocit játszva 0:0-ás döntetlent játszott a Dorogi FC az Ajka otthonában a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. A vendégek zsinórban megszerzett négy győzelem után vesztettek újra pontot, ugyanakkor remek formájuknak köszönhetően már a hatodik helyen állnak.

Hirdetések

A hétvégén jelentős mennyiségű eső hullott az országban, mely Ajkát sem kímélte, így kérdéses volt, hogy meg tudják-e rendezni a bajnokit. Az első negyvenöt percben a játékosok próbálták megszokni a pályát, emiatt ígéretes támadásokat egyik fél sem vezetett.

A meccs legnagyobb helyzetét a 62. percben láthatta a publikum, amikor is Paudits iramodott meg a kezdőkörből, gyakorlatilag az egész pályán végigvitte a labdát, majd Földihez passzolt, aki a kapu mellé lőtt. A 87. percben egy kirúgásnál Mursitsot tréfálta meg a sár, így a kirúgás Horváth elé került, aki egyből kapura emelt, a dorogi kapus védeni tudott.

Végeredmény: FC Ajka 0-0 Dorogi FC

(Forrás: Dorogi FC)

Hirdetések
  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap