Lukrécia

Hídlap

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Nyergesújfalun

November 13-án, nem sokkal 17 óra előtt eddig ismeretlen okokból kifolyólag villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Nyergesújfalun, a Pala utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az oszlop megdőlt, az utat pedig teljes szélességében lezárták.

Hirdetések

A riasztást követően a város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, akik áramatalanították a járművet. A balesettel kapcsolatban megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is. 17:45-kor landolt válaszlevelük a e-mail fiókunkban. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy anyagi káros baleset történt Nyergesújfalun, ahol egy személygépkocsi megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött, mely az úttestre dőlt.

Időközben kiderült, hogy a Rutin nevű applikáció rossz helyszínt adott meg. Valójában a 10-es úton történt az eset, melyet a Waze live térképe is alátámaszt.
Néhány perccel 18 óra után félpályán megindult a forgalom.

 

(Helyszíni fotó: Putz Ferenc)

Hirdetések
  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap