Villanyoszlopnak ütközött egy autó Nyergesújfalun

November 13-án, nem sokkal 17 óra előtt eddig ismeretlen okokból kifolyólag villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Nyergesújfalun, a Pala utcában - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az oszlop megdőlt, az utat pedig teljes szélességében lezárták.

November 13-án, nem sokkal 17 óra előtt eddig ismeretlen okokból kifolyólag villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Nyergesújfalun, a Pala utcában – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A baleset következtében az oszlop megdőlt, az utat pedig teljes szélességében lezárták.

A riasztást követően a város hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre, akik áramatalanították a járművet. A balesettel kapcsolatban megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot is. 17:45-kor landolt válaszlevelük a e-mail fiókunkban. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy anyagi káros baleset történt Nyergesújfalun, ahol egy személygépkocsi megcsúszott és villanyoszlopnak ütközött, mely az úttestre dőlt.

Időközben kiderült, hogy a Rutin nevű applikáció rossz helyszínt adott meg. Valójában a 10-es úton történt az eset, melyet a Waze live térképe is alátámaszt.
Néhány perccel 18 óra után félpályán megindult a forgalom.

 

(Helyszíni fotó: Putz Ferenc)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!