Apollónia

Hídlap

Két gyalogost gázoltak el Esztergomban

Kórházba kellett szállítani azt a két járókelőt, akiket egy Mercedes-sel közlekedő sofőr ütött el Esztergomban, a Kossuth Lajos utca és a IV. Béla király utca sarkánál található gyalogos-átkelőhelynél. Az ütközés ereje nagy lehetett: egy, a Facebookra kikerült videón is látható, hogy az egyik személy a baleset helyszínétől mintegy tíz-tizenöt méterrel távolabb feküdt az úttesten.

Hirdetések

Egy olvasónk elmondta, hogy a csattanást követően többen abban a hiszemben siettek a helyszínre, hogy hátha tudnak segíteni a gyalogosokon. Megjegyezte azt is, hogy az egyik járókelő elveszthette az eszméletét, hiszen mozdulatlanul feküdt az úttesten. Úgy tudjuk, hogy elsőként az esztergomi rendőrök, majd a mentők érkeztek meg a helyszínre. Félpályás útzárat rendeltek el, a forgalmat polgárőrök irányították.

Egy arra elhaladó autóstól megtudtuk, hogy a Mercedes motorháztetőjén kisebb horpadásokat figyelt meg, illetve az autó első lökhárítójának jobb oldala sérült meg. Bár a rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt, mindenesetre arra lehet következtetni, hogy a gyalogosok jobbról érkeztek.

A sérültek állapotáról nincsenek információk.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Elütött egy motorost, végleg eltiltották a vezetéstől

    Felfüggesztett fogházbüntetést kapott, emellett pedig végleg eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki 2018 őszén elütött egy motorost Tokodaltárón. A kétkerekű járművel közlekedő személy maradandó sérüléseket szenvedett.

    Hídlap
  • Taroltak Balassagyarmaton az esztergomi triatlonosok

    Érmekkel tértek haza az Esztergomi Triatlon Klub versenyzői a Balassagyarmaton megrendezett Tereptriatlon Országos Bajnokságról. Gyakorlatilag mostantól kezdve augusztus 2-ig minden hétvégén versenyezni fognak. Legközelebb Zalaegerszegen bizonyíthatnak.

    Hídlap