Amália

Hídlap

Guba Mónika és Fluxa Tamás nyerte a tokodaltárói asztalitenisz versenyt

Izgalmakkal teli párharcokat is láthattak azok, akik ellátogattak a Bányász Kultúrotthonban megrendezett I. Tokodaltárói Amatőr Ping-Pong Versenyre. A hagyományteremtő tornán a női mezőnyben Guba Mónika diadalmaskodott, míg a férfiaknál Fluxa Tamás emelhette magasba a győztesnek járó trófeát.

A jó hangulatú kupán – melyen már kora reggeltől pattogott a labda – a szervezők üdítővel és energia utánpótlásként némi rágcsánivalóval is kedveskedtek a versenyzőknek. Szinte kivétel nélkül mindenki jól érezte magát és élményekkel tértek haza a kupáról. Egyébként a női mezőnyben Csarnai Doren szerezte meg az ezüstérmet, míg Pazgyera Zsófia harmadik lett. A férfiaknál Felföldi Ádám végzett a második helyen, Üveges Márton pedig bronzéremmel zárt.

Hirdetések

(Forrás: Aktívan Tokodaltáróért Közösen csoport)

Hirdetések
  • Vízre bocsátották Erebét, az új kitűzőhajót

    Erebe névre keresztelték azt az új kitűzőhajót, melyet július 9-én, csütörtökön bocsátottak vízre Nyergesújfalunál. A jármű több fontos szerepet tölt majd be: egyrészt a biztonságos dunai közlekedési útvonal kijelölésénél, de jégzajlás idején és nagy mennyiségű uszadék érkezésekor is bevethetik majd.

    Hídlap
  • Baleset történt Dorogon

    Könnyű sérüléssel járó baleset történt július 9-én, Dorogon, a Bécsi úti benzinkút, illetve a Határ út közötti szakaszon. Az egyik érintett jármű helyzete miatt kisebb torlódás alakult ki, de a forgalom néhány pillanatnyi várakozástól eltekintve zavartalanul haladt.

    Hídlap