Lukrécia

Hídlap

Leendő rendőrtisztek látogattak el Esztergomba

Pályaorientációs szakmai látogatáson vettek részt november 15-én, pénteken az Esztergomi Rendőrkapitányságon a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának hallgatói. A vendégeket Debreczeni István rendőr alezredes, a rendőrkapitányság vezetője köszöntötte, majd megismerkedtek a várossal és még közös fényképet is készítettek a bazilikánál.

Hirdetések

Czirok Attila rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály, Forgalomellenőrző Alosztály vezetője tartott előadást a harmadik évfolyamos tanulóknak a főkapitányság és a rendőrkapitányság szervezeti felépítéséről.

A tanulók bepillantást nyertek a Közlekedésrendészeti Osztály mindennapjaiba, a megszervezett fokozott ellenőrzés több felállítási helyén, a gyakorlatban láthatták a rendőrök tevékenységét. Érdeklődve figyelték a sebesség, a finn ittas és a leállításos ellenőrzések végrehajtását.

A tartalmas és élményekkel teli nap után a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bízik benne, hogy több leendő kolléga a megyét fogja választani első tiszti kinevezése székhelyéül.

(Fotók, forrás: police.hu)

Hirdetések

  • Helyreállítják a tokodaltárói zebra villogó jelzőlámpáját

    Jó hírrel szolgált a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők számára és a tokodaltárói lakosok is minden bizonnyal örülni fognak a hírnek: hamarosan helyreállítják a Bányász utca és a József Attila utca (10-es főút) kereszteződésénél található zebra sárga villogó jelzőlámpáját.

    Hídlap
  • TOP-os fejlesztés valósulhat meg Kesztölcön

    Összesen 180 millió forint támogatást hagyott jóvá a napokban az Irányító Hatóság a megyei önkormányzat által koordinált Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban – tájékoztatott Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke. Kesztölc is újabb projekt valósulhat meg.

    Hídlap