Alfonz

Hídlap

Ittasan vezetett az esztergomi férfi, ügyészség dönthet a sorsáról

Befejezte az Esztergomi Rendőrkapitányság annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 70 éves esztergomi lakos érintett. A nyugdíjas korú férfit augusztus 29-én a délutáni órákban igazoltatták a 11-es számú úton, a város külterületén. A sofőrrel megfújatták a szondát is, ami pozitív értéket mutatott.

Hirdetések

A mérőműszer eredménye alapján a férfit előállították. A büntetőeljrás során a sofőrt járművezetés ittas állapotban vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(Forrás: police.hu/rtve)
(Borítókép: nemetugyek.de)

Hirdetések
  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap