Adalbert

Hídlap

Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi Dorogon

November 22-én, eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a dorogi Köztársaság úton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: a balesetben személyi sérülés nem történt.

Hirdetések

A dorogi uszodánál található kereszteződés arról híres, hogy több mint tizenöt évvel ezelőtt láncokkal ellátott oszlopokat állítottak a járdák úttest felőli oldalára. Ezek az évek során szépen lassan megfogyatkoztak: nem ellopták őket, hanem kisebb-nagyobb balesetek miatt. A mai nap folyamán újabb három kis fémoszlopot döntött ki egy kék Opel Astra, mely ezután tisztázatlan körülmények között nekicsapódott az egyik beton villanyoszlopnak.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kétágú oszlop egyik lábából kitört egy jókora darab, az autó jobb első kereke fölötti karosszériaeleme is összeroncsolódott.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap