Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi Dorogon

November 22-én, eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a dorogi Köztársaság úton - tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: a balesetben személyi sérülés nem történt.

November 22-én, eddig tisztázatlan körülmények között villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a dorogi Köztársaság úton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta: a balesetben személyi sérülés nem történt.

A dorogi uszodánál található kereszteződés arról híres, hogy több mint tizenöt évvel ezelőtt láncokkal ellátott oszlopokat állítottak a járdák úttest felőli oldalára. Ezek az évek során szépen lassan megfogyatkoztak: nem ellopták őket, hanem kisebb-nagyobb balesetek miatt. A mai nap folyamán újabb három kis fémoszlopot döntött ki egy kék Opel Astra, mely ezután tisztázatlan körülmények között nekicsapódott az egyik beton villanyoszlopnak.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kétágú oszlop egyik lábából kitört egy jókora darab, az autó jobb első kereke fölötti karosszériaeleme is összeroncsolódott.

(Fotó: beküldött kép)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!