Árokba csapódott egy Audi Bajnán

Személyi sérüléssel járó baleset történt november 22-én, az esti órákban a bajnai Jókai úton - tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A 37 éves sofőr eddig ismeretlen okok miatt elvesztette uralmát az Audija felett, majd letért az útról és az úttest melletti csapadékvíz elvezető árokba csapódott.

Személyi sérüléssel járó baleset történt november 22-én, az esti órákban a bajnai Jókai úton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A 37 éves sofőr eddig ismeretlen okok miatt elvesztette uralmát az Audija felett, majd letért az útról és az úttest melletti csapadékvíz elvezető árokba csapódott.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a riasztást követően a bajnai hivatásos tűzoltók siettek a helyszínre, az egység pedig elvégezte a műszaki mentést. Egyébként néhány bajnai lakos a hír hallatán találgatni kezdtek: voltak, akik úgy vélték, a sofőr gyorsan hajtott, mások szerint telefonozgatott vezetés közben. Ezeket az információkat azonban a rendőrség nem erősítette meg.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!