Móric

Hídlap

Legjobb hat közé jutott Vanek Andor az X-Faktorban

Először széket kapott, majd veszélyzónába került, végül ismét a közönségnek köszönhetően jutott tovább Vanek Andor az X-Faktorban. A dömösi fiatal ezúttal egy magyar dalt énekelt el: teljesítménye jobb volt, mint az előző műsorban, de még hosszú út áll előtte.

Hirdetések

Vanek Andor a szereplése előtti videós bejátszásban azt mondta, hogy nem volt megelégedve az első élő showban nyújtott produkciójával. Igencsak maga alatt volt, majd sokat segített neki ByeAlex biztatása. Ezúttal szerette volna megmutatni azt is, hogy a nézők nem hiába juttatták tovább.

Andor most Szabó Balázs bandája: Hétköznapi című dalát énekelte el. Dallos Bogi szerint jó volt a választás, ugyanakkor az előadásában némi hibát most is felfedezett. Gáspár Laci úgy vélte, hogy az igazi hangját nem kellene ennyire a technikák mögé bújtatnia. Puskás Peti jónak értékelte a produkciót és szerinte az énekes szintet lépett. ByeAlex büszke volt mentoráltjára, akit továbbra is a legjobbnak tart.

A dömösi fiatal 3:1 arányban először széket kapott (a Take 3 helyére ült le), majd Zdroba Patrik állíttatta fel őt, így Andor ezúttal is a veszélyzónába került. Végül a nézők úgy döntöttek, hogy továbbra is helye van a versenyben, így továbbjutott a legjobb hat közé.

Az X-Faktorból ezúttal a Take 3 és Dárdai Blanka búcsúzott.

(Forrás: RTL/femina.hu)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap