Vencel

Hídlap

Otthon kapott ki a Dorogi FC a Duna Aszfalttól

Hazai pályán szenvedett vereséget a Duna Aszfalt TLC csapatától a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában. A vendégek már a harmadik percben megszerezték a vezetést, majd az ötvenhatodik percben tovább növelték előnyüket. Bár a Dorog megpróbált egyenlíteni, végül csak a szépítésre futotta.

Hirdetések

A harmadik percben egy védelmi hibát követően a vendégekhez került a labda, majd egy gyors passz után Gréczi Gábor János előnyhöz juttatta a Duna Aszfalt csapatát. Bár voltak lehetőségek, az első igazi dorogi helyzetre a harmincegyedik percig kellett várni, amikor is a szögletet követően Paudits fejjel, míg Lénárth lábbal próbálkozott, de a védők tisztáztak. Az első félidő végéhez közeledve a dorogi Mursits kétszer is hatalmas bravúrral védett, így 0:1-es állásnál vonulhattak szünetre a felek.

A második játékrész első harmadában felváltva dorogi és tiszakécskei helyzeteket láthatott a publikum. Az ötvenhatodik percben Szuhodovszki ugratta ki Puskást, aki kilépett a lesre állítással próbálkozó védők között, jobbal pedig kilőtte a bal alsó sarkot. Így már két góllal vezetett a vendég gárda.

Talán a szurkolók nemtetszése és a cserék is hozzájárultak ahhoz, hogy a Dorog a nyolcvankilencedik percben Lénárth Tamás révén szépített. Még az egyenlítésre is lett volna lehetőségük, azonban egy ígéretes támadást lesnek ítélt a játékvezető. A bíró a három perc hosszabbítás letelte után lefújta a mérkőzést, így a tiszakécskei csapat elvitte a három pontot Dorogról.

Végeredmény: Dorogi FC 1-2 Duna Aszfalt TLC

(Borítókép: beküldött fotó)
(Forrás: dorogifc.hu)

Hirdetések

  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap