Friderika

Hídlap

Kismarosi család részére ajánlja fel bevételének egy részét egy zebegényi vendéglátóhely

Karácsonyig minden, a Vasparipa falatozóban keletkezett számla összegének tíz százalékát egy üvegbe gyűjtik és egy hónap múlva átadják egy kismarosi családnak – írja a zebegényi vendéglátóhely a közösségi oldalán. Ezzel a nemes gesztussal szeretnék szebbé varázsolni a karácsonyukat.

Hirdetések

“Kedves Vendégeink! Bárkivel találkozunk megkérdezzük tőle, “hogy vagy”? Az esetek nagy részében elkezdünk panaszkodni, mert ez a világ elrontott bennünket.Nem értékeljük a napsütést,hogy van szerető családunk, hogy van fedél a fejünk felett, hogy van meleg ruhánk, meleg otthon vár ránk, gyönyörű helyen lakunk, hogy meg tudunk inni egy pohár tiszta vizet,hogy tudunk járni stb. Képzeljetek el egy családot, ahol van 5 gyerek, ebből 3 gyógyíthatatlan gerincbetegségben szenved….és sosem panaszkodnak. Nincsenek is olyan messze tőlünk, Kismaroson laknak, az apuka zebegényi születésű.” – írja a vendéglátóhely.

Úgy döntöttek, hogy karácsonyig minden egyes nap segítenek nekik. Arra is felhívják az olvasók figyelmét, hogy aki ezen felül szeretne segíteni, az természetesen megteheti.

(Forrás: Vasparipa falatozó)

Hirdetések

  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap