Kismarosi család részére ajánlja fel bevételének egy részét egy zebegényi vendéglátóhely

Karácsonyig minden, a Vasparipa falatozóban keletkezett számla összegének tíz százalékát egy üvegbe gyűjtik és egy hónap múlva átadják egy kismarosi családnak - írja a zebegényi vendéglátóhely a közösségi oldalán. Ezzel a nemes gesztussal szeretnék szebbé varázsolni a karácsonyukat.

Karácsonyig minden, a Vasparipa falatozóban keletkezett számla összegének tíz százalékát egy üvegbe gyűjtik és egy hónap múlva átadják egy kismarosi családnak – írja a zebegényi vendéglátóhely a közösségi oldalán. Ezzel a nemes gesztussal szeretnék szebbé varázsolni a karácsonyukat.

“Kedves Vendégeink! Bárkivel találkozunk megkérdezzük tőle, “hogy vagy”? Az esetek nagy részében elkezdünk panaszkodni, mert ez a világ elrontott bennünket.Nem értékeljük a napsütést,hogy van szerető családunk, hogy van fedél a fejünk felett, hogy van meleg ruhánk, meleg otthon vár ránk, gyönyörű helyen lakunk, hogy meg tudunk inni egy pohár tiszta vizet,hogy tudunk járni stb. Képzeljetek el egy családot, ahol van 5 gyerek, ebből 3 gyógyíthatatlan gerincbetegségben szenved….és sosem panaszkodnak. Nincsenek is olyan messze tőlünk, Kismaroson laknak, az apuka zebegényi születésű.” – írja a vendéglátóhely.

Úgy döntöttek, hogy karácsonyig minden egyes nap segítenek nekik. Arra is felhívják az olvasók figyelmét, hogy aki ezen felül szeretne segíteni, az természetesen megteheti.

(Forrás: Vasparipa falatozó)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!