Mihály

Hídlap

Pontot raboltak az éllovas Szentendrétől az Esztergomi Vitézek

Nagy csatában 27:27-es döntetlent játszott a bajnokságot vezető Szentendrei NKE otthonában az Esztergomi Vitézek RAFC felnőtt női kézilabda csapata. A tavaly még az NB I/B-ben, vagyis a másodosztályban szereplő vendéglátók a félidőben még vezettek. végül meg kellett osztozniuk az Esztergommal a pontokon.

Hirdetések

Az NB II Észak-csoportjának 9. fordulójában a harmadik helyen álló Esztergomi Vitézek RAFC Szentendrére látogatott. A héten csatlakozott a csapathoz Kovács Anikó, a NEKA (Nemzeti Kézilabda Akadémia) tehetséges fiatal játékosa, aki kettős játékengedéllyel szerepel a jövőben az Esztergomban.

A várakozásoknak megfelelően izgalmas és fordulatokkal teli mérkőzést játszottak a felek, a Szentendre pedig bizonyította azt, hogy miért állt nyolc forduló után is pontveszteség nélkül az élen. Az első félidő 13:10-es eredménnyel zárult. A szünetben Mezőségi Irén edző átbeszélte a játékosokkal a hibákat.

A második játékrész elején az Esztergomnak Fekete Dorina védéseivel, lerohanásokkal és a zártabbá vált védekezéssel sikerült felzárkóznia. A hajrához érkezve a kreatív támadójáték révén még át is vették a vezetést. Az utolsó percben egy jól kijátszott támadás után Kovács Anikó hétméterest harcolt ki, melyet Valovics Nóra értékesített.

Akár ezzel meg is nyerhették volna a találkozót, de a Szentendre az utolsó másodpercekben kiegyenlített, így a találkozó döntetlennel zárult.

Végeredmény: Szentendrei NKE 27:27 (13:10) Esztergomi Vitézek RAFC

Valovics Nóra 9, Ábrahám Szilvia 6, Csiki Renáta, Kovács Anikó és Takács Angéla egyaránt 3, Barczi Anna 2, Horváth Mónika 1 gólt szerzett. Edző: Mezőségi Irén

(Borítókép: Szentendre TV)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap