Átmenetileg újabb esztergomi utcákban válik ingyenessé a parkolás

Automata karbantartás miatt átmenetileg újabb esztergomi utcákban vált díjmentessé a parkolás - olvasható a Gran Parkoló Kft. tájékoztatójában. Ezúttal a I. és II. számú parkolási övezetben található nem kell fizetnünk a várakozásért. Az automaták visszakapcsolásáról egy újabb közleményben értesítik majd a lakosokat.

Automata karbantartás miatt átmenetileg újabb esztergomi utcákban vált díjmentessé a parkolás – olvasható a Gran Parkoló Kft. tájékoztatójában. Ezúttal a I. és II. számú parkolási övezetben található nem kell fizetnünk a várakozásért. Az automaták visszakapcsolásáról egy újabb közleményben értesítik majd a lakosokat.

Ezúttal az Aradi téren, a Bástya parkolóban, az Imaház utcában, a Kis Duna sétányon, a Kossuth Lajos utca teljes szakaszán, a Lőrinc, Madách, Petőfi Sándor, valamint a Vörösmarty utcában helyezték üzemen kívül az automatákat.

A parkolási cég közleménye szerint mától, azaz november 27-től újra díjkötelessé vált a parkolás a Bottyán János, Deák Ferenc, Eszperantó, Főapát, IV. Béla király, Jókai, Mikszáth Kálmán utcákban, valamint a Pór Antal téren.

Arra kérik a parkolókat, hogy a kötelezettségüknek az automatából váltott jeggyel, mobiltelefonos parkolás indításával, vagy várakozási engedély kiváltásával tegyenek eleget.

(Forrás: strigonium.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!