Friderika

Hídlap

Átmenetileg újabb esztergomi utcákban válik ingyenessé a parkolás

Automata karbantartás miatt átmenetileg újabb esztergomi utcákban vált díjmentessé a parkolás – olvasható a Gran Parkoló Kft. tájékoztatójában. Ezúttal a I. és II. számú parkolási övezetben található nem kell fizetnünk a várakozásért. Az automaták visszakapcsolásáról egy újabb közleményben értesítik majd a lakosokat.

Hirdetések

Ezúttal az Aradi téren, a Bástya parkolóban, az Imaház utcában, a Kis Duna sétányon, a Kossuth Lajos utca teljes szakaszán, a Lőrinc, Madách, Petőfi Sándor, valamint a Vörösmarty utcában helyezték üzemen kívül az automatákat.

A parkolási cég közleménye szerint mától, azaz november 27-től újra díjkötelessé vált a parkolás a Bottyán János, Deák Ferenc, Eszperantó, Főapát, IV. Béla király, Jókai, Mikszáth Kálmán utcákban, valamint a Pór Antal téren.

Arra kérik a parkolókat, hogy a kötelezettségüknek az automatából váltott jeggyel, mobiltelefonos parkolás indításával, vagy várakozási engedély kiváltásával tegyenek eleget.

(Forrás: strigonium.hu)

Hirdetések

  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap