Birkanyájba hajtott egy autós Esztergom határában

Birkanyájba hajtott november 27-én reggel egy esztergomi hölgy a 111-es számú főúton - tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az 51 éves sofőr Esztergomból Esztergom-kertváros irányába haladt akkor, amikor a baleset bekövetkezett.

Birkanyájba hajtott november 27-én reggel egy esztergomi hölgy a 111-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az 51 éves sofőr Esztergomból Esztergom-kertváros irányába haladt akkor, amikor a baleset bekövetkezett.

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Ford Focusban anyagi kár keletkezett. A nyáj tulajdonosával szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki. Arról nincsenek információk, hogy a külterületi balesetben az állatok vagy a sofőr megsérült-e.

A napokban egy Facebook posztban hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Szentléleki-patak közúti hídja közelében kecskék és bárányok kibújtak a kerítésen és az úttesten, illetve az útpadkán tartózkodnak. Akkor a duda és a távolsági fényszóró megtette a hatását, a jószágok visszavonultak a területükre.

(Borítókép, illusztráció: misshappyfeet.blogspot.com)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!