Örs, Stella

Hídlap

Birkanyájba hajtott egy autós Esztergom határában

Birkanyájba hajtott november 27-én reggel egy esztergomi hölgy a 111-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Gányai Balázs rendőr hadnagy, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az 51 éves sofőr Esztergomból Esztergom-kertváros irányába haladt akkor, amikor a baleset bekövetkezett.

Hirdetések

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a Ford Focusban anyagi kár keletkezett. A nyáj tulajdonosával szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki. Arról nincsenek információk, hogy a külterületi balesetben az állatok vagy a sofőr megsérült-e.

A napokban egy Facebook posztban hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Szentléleki-patak közúti hídja közelében kecskék és bárányok kibújtak a kerítésen és az úttesten, illetve az útpadkán tartózkodnak. Akkor a duda és a távolsági fényszóró megtette a hatását, a jószágok visszavonultak a területükre.

(Borítókép, illusztráció: misshappyfeet.blogspot.com)

Hirdetések
  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap