Móric

Hídlap

Esztergomi fiatalok is részt vettek a diákönkormányzatok találkozóján

A közelmúltban diákönkormányzatoknak szóló találkozót szerveztek Komáromban, melyen a házi-gazdákon és Bábolna, Győr, valamint Tata települések delegációin kívül az Esztergomi Diák Egyesület vett részt. Az összejövetel ötletelés és kapcsolatépítés szempontjából sem volt utolsó, amelyről mindenki elégedetten térhetett haza.

Hirdetések

A szervezők nagyszerű programokkal fogadták a delegációkat a Thermál Hotelben. Szabó Domon-kos alelnöktől megtudtuk, hogy rendkívül jól érezték magukat, jó néhány új ötlettel is gazdagodtak és ami a legfontosabb, hogy több elképzelésük kapcsán is megerősítést nyertek. Mivel más városok pozitív példákkal is szolgálnak, így biztossá vált az is, hogy az általuk kigondolt koncepciók Eszter-gomban is életképesek lehetnek.

Az egyesület képviselői hasznos információkat gyűjtöttek be Komáromban, és bíznak benne, hogy kap-csolati körük idővel tovább bővülhet és fejlődhet majd. A jövőben szeretnének bekapcsolódni a komáromihoz hasonló rendezvények szervezésébe és céljuk, hogy az esztergomi diákönkormány-zat országosan is ismertté váljon. Emellett arra törekednek, hogy különböző programokon keresztül felpezsdítsék a városi diákéletet.

Köszönik a komáromi Diákönkormányzati Városi Szövetségének (DIVISZ), hogy megszervezték a találkozót és azt, hogy Esztergomot képviselve ők is részt vehettek rajta. A továbbiakban pedig si-keres munkát kívánnak nekik.

(Forrás: Szabó Domonkos alelnök)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap