Máté, Mirella

Hídlap

Gól nélküli döntetlent játszott a Szolnokkal a Dorogi FC

Hazai pályán 0:0-ás döntetlent játszott a Dorogi FC a Szolnoki MÁV FC csapatával a Merkantil Bank Liga korábban elhalasztott 11. fordulójában. A vendéglátók ezúttal is kissé gyámoltalanul játszottak és több alkalommal is Mursits Roland védései kellettek ahhoz, hogy legalább egy pontot otthon tudjanak tartani.

Hirdetések

Az első percekben még csak kóstolgatták egymást a felek, majd a 9. percben először Mursits Rolandnak (Dorog), majd egy gyors kontratámadást követően a Molnár F. Tamásnak (Szolnok) kellett védenie. Az első játékrész viszonylag eredménytelenül telt el, majd a szünet után érezhető volt a csapatokon, hogy el akarják dönteni a mérkőzést.

Az 51. percben egy szabadrúgás után gólt szerzett a Szolnok, a játékvezető azonban érvénytelenítette a találatot. A folytatásban több ígéretes helyzetet dolgoztak ki a vendégek, de Mursits rendre jól helyezkedett. A felek nem bírtak egymással, így kénytelenek voltak megosztozni a pontokon.

Végeredmény: Dorogi FC 0:0 Szolnoki MÁV FC

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap