Angelika

Hídlap

Jótékonysági akciót indít a Régió TV Esztergom

A Régió TV Esztergom a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény (KEM ISZI) három tagintézményének gyűjt karácsonyi adományokat. Az otthonokban fogyatékkal élő és mentális betegségekkel küzdő felnőtteket és gyerekeket gondoznak, akiknek ezzel a nemes gesztussal csalnának mosolyt az arcukra.

Hirdetések

Nekünk egy pillanat, nekik egy esély – ezzel a jeligével hirdette meg a Régió TV Esztergom (RTVE) az akcióját, melynek keretében az esztergomi Szent Rita Otthon, az esztergom-kertvárosi Pszichiátriai Betegek Otthona, valamint a tokodaltárói Fogyatékosok Otthona számára gyűjtenek adományokat.

A kampány ideje alatt a város egyes üzleteiben urnákat helyeznek el, de nem csak személyesen, hanem a KEM ISZI alapítványának számlaszámára utalva is eljuttathatjuk az összegeket a lakóknak. (Fogyatékkal Boldogan Alapítvány – 11740054-20085243).

A televízió munkatársai a pénz mellett tárgyi felajánlásokat is vár, melyekre a december 22-i, egész napos jótékonysági műsor alatt lehet majd licitálni. Ezen felül aznap emeltdíjas telefonszámot tárcsázva is támogathatjuk az otthonokat.

Egyébként ismert személyek is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz. Kowalsky, a Kowalsky meg a Vega nevű zenekar frontembere például a Facebookra feltöltött videóban hívja fel a figyelmet az adománygyűjtésre. Az RTVE is készített egy kisfilmet, melyben az otthon lakóit láthatjuk.

(Forrás: RTVE)

Hirdetések