Adalbert

Hídlap

Bejutott a legjobb négy közé Vanek Andor az X-Faktorban

Ezúttal két dalt is hallhattunk Vanek Andortól, az X-Faktor legutóbbi adásában. Már az első produkció is jól sikerült, a második viszont annál inkább lenyűgözte a zsűrit. Először széket kapott, majd Zdroba Patrik a veszélyzónába “lökte a dömösi fiatalt, aki végül bejutott a legjobb négy közé.

Hirdetések

A mostani szereplése előtti videós bejátszásban az énekes azt mondta, hogy eddig mindig ByeAlex-szel, vagyis a mentorával közösen választották ki az aktuális dalt. Most azonban megpróbált a szívére hallgatni és Billie Eilish: idontwannabeyouanymore című szerzeménye mellett döntött.

Gáspár Lacinak nem annyira nyerte el a tetszését, szerinte ugyanis túl egyhangú volt a produkció. ByeAlex megvédte mentoráltját, hiszen Andor az ilyen dalokban tudja megmutatni az igazi énjét. Dallos Bogi is osztotta a véleményét és azt mondta, hogy 2019-ben ilyen előadásokra van szükség a műsorban. Puskás Peti szerint a dömösi fiatal hétről hétre egyre jobban énekel.

A második körben Andortól Varga Miklós: Európa című szerzeményét hallhattuk. A mentorok állva tapsolták őt (ilyen az élő showban még nem volt).

-Végre megjöttél, végre újra itt vagy. Ez egy olyan pillanat volt, melyet megint nem fogunk elfelejteni. Ezt szeretem, amikor kiereszted a hangodat – értékelte a produkciót Gáspár Laci.

Dallos Bogi szerint ez egy győztes produkció volt. Puskás Peti elmesélte, Varga Miklós tőle kért jegyet, mert az egész családjának Vanek Andor a kedvence. Szerinte Andor most lett esélyes újra a győzelemre. ByeAlex pedig elárulta, hogy Varga Miklós ott volt a próbán és megdicsérte Andort.

A mentorok egyhangú igennel ültették le a fiút, azonban a sors ezúttal is ismételte önmagát. Zdroba Patrik olyan magabiztosan énekelt, hogy a zsűri szerint mindenképpen széket érdemelt volna. Végül Andornak kellett átadnia a helyét, aki ezúttal is a nézők szavazatai alapján a veszélyzónából jutott tovább.

(Forrás: RTL/femina.hu)

Hirdetések
  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap