Késnek a vonatok az esztergomi és a szobi vasútvonalon

A Nyugati pályaudvaron egy váltó és egy kitérő vágány tervezett éjszakai karbantartását nem fejezték be időben, emiatt három vágányról nem tudnak indulni és érkezni a vonatok - írja a MÁVINFORM. Az utasok isszák meg ennek a levét, hiszen a Budapest-Vác-Szob vonalon 30-60 perc késésre kell számítani.

A Nyugati pályaudvaron egy váltó és egy kitérő vágány tervezett éjszakai karbantartását nem fejezték be időben, emiatt három vágányról nem tudnak indulni és érkezni a vonatok – írja a MÁVINFORM. Az utasok isszák meg ennek a levét, hiszen a Budapest-Vác-Szob vonalon 30-60 perc késésre kell számítani.

Időközben leesett az első hó, amely a MÁV dolgát is megnehezíti: a közleményükben azt írják, hogy a havazás miatt nehézkes a váltóberendezések kezelése, vonattorlódások alakulnak ki a Nyugati pályaudvar előtt. A nyílt pályán lévő szerelvények között van olyan is, ami már Szobról is csak huszonegy perc késéssel tudott elindulni és útközben még összeszedett még tizenkettőt.

A Vonatinfó térképére tekintve az is látható, hogy az esztergomi vasútvonalon is problémás a közlekedés. Bár még csak néhány centiméter hó hullott, az alkalmazás szerint műszaki okok miatt késnek a szerelvények. Érdemes tehát megnézni a menetrendet, mielőtt vonatra szállunk.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!