Fábián, Sebestyén

Hídlap

Álnéven, fizetés nélkül szállt meg több hazai, köztük egy esztergomi szállodában

Álnéven jelentkezett be szállodákba, majd onnan rendszerint fizetés nélkül távozott az a 41 éves nő, akit húsz rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság. A budapesti nő a város egyik vendéglátóhelyén is megfordult.

Hirdetések

A 41 éves S. Dóra fiával együtt járta az országot és álnéven foglalt szállást különbözöő szállodákban. Bár legtöbbször nem bukott le, előfordult, hogy a recepción észrevették a valótlan adatokat. Ekkor fizetésre szólították fel, de ennek a hölgy nem tett eleget.

Az egész ország területéről összesen tíz hasonló bűncselekményről érkezett bejelentés, köztük egy esztergomi szállodából is, ahol a nő kilenc napot töltött el gyermekével, majd a számla kiegyenlítése nélkül hagyta el a hotelt. Az esztergomi nyomozók december 2-án hallgatták ki gyanúsítottként a hölgyet.

A budapesti nő ellen nyolc rendbeli csalás bűntett, két rendbeli csalás bűntett kísérlet és tíz rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt indult büntetőeljárás. Emellett vizsgálják, hogy a nő követett-e el további, hasonló jellegű bűncselekményeket. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

(Forrás: police.hu)

(Fotó: 24.hu)

Hirdetések