Marcell

Hídlap

Kazincbarcika elleni győzelemmel hangolt a kupameccsre a Dorogi FC

Háromgólos győzelmet aratott a Kazincbarcika otthonában a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában. Németh Szabolcs fiai három nyeretlen mérkőzés után újra nyertesként hagyhatták el a játékteret. A csapat nem sokat pihenhet, hiszen december 4-én a Magyar Kupában a Debreceni VSC-t fogadják.

Hirdetések

A hétvégi bajnokin az első komolyabb helyzetet, valamint szögletet is a hazaiak harcolták ki, de Mursits, a dorogi kapus rendre hárítani tudott. A Kazincbarcika akár többször is vezetéshez juthatott volna, de a támadásokat sikerült kivédekezniük a vendégeknek.

A szünetben nem cseréltek a felek, ám mégis egy harcosabb, a hazaiakra nagy nyomást helyező Dorog tért vissza a pályára. A 60. percben Paudits Patrik góljával előnyhöz is jutottak, majd kilenc perccel később az elsőosztályú rutinnal is rendelkező Délczeg Gergely is találatot szerzett. Már a lefújáshoz készült a bíró, amikor Nyíri Vince is eredményesnek bizonyult és ezzel beállította a mérkőzés végeredményét.

A Dorogi FC idegenben három góllal múlta felül a Kazincbarcika SC csapatát. A győzelem talán erőt is adhat a Dorognak, amely december 4-én, 12 órakor a Debreceni VSC csapatát fogadja a Buzánszky Jenő Stadionban. A Loki néhány éven belül immár másodszor jár az egykori bányászvárosban és remélhetőleg ezúttal pont nélkül távoznak onnan.

(Borítókép egy korábbi mérkőzésről: boon.hu)
(Forrás: kbsc.hu)

Hirdetések

  • Ma kezdődik a Babits Piknik

    Augusztus 14-15-én rendezik meg a Babits Piknik 2020 – irodalmi és színházi napokat az esztergomi Babits Mihály Emlékház kertjében. A Babits Mihály Színház szombaton este 21 órakor adja elő a Jónás könyve című előadást, melyet 2016-ban mutattak be a helyszínen.

    Hídlap
  • Az országos élvonalban megyénk ifjú horgászai

    A MOHOSZ a hétvégén rendezte az utánpótlás korú horgászok országos bajnokságát. Az U20-as kategóriában Magyaroszág második legjobb horgásza az esztergomi Nagy Hunor lett, aki eredményével bekerült a magyar válogatottba. Jól szerepelt az ácsi ifj. Krocsány Gábor, aki az U15-ös csoport legfiatalabb tagjaként, tíz évesen a 12. helyet szerezte meg.

    Hídlap