Máté, Mirella

Hídlap

Nem bírt uralkodni az indulatain az esztergomi hölgy, baltával esett neki a kocsinak

Amennyiben beismeri bűnösségét, úgy tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélhetik azt a nőt, akit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével és rongálás vétségével vádolnak. A hölgy nem tudta kordában tartani indulatait és fejszével esett neki a sértett autójának.

Hirdetések

A vádlott nő és a sértett férfi Esztergomban, egy közös udvaros ingatlan külön lakásaiban élnek és évek óta rossz viszonyban vannak egymással. Május 1-én mindketten otthonaikban voltak: a sértett fát vágott akkor, amikor a nő kutyája beszaladt az ő lakásába. A sértett ezt hangosan nehezményezte és kizavarta a nő kutyáját a lakásából.

Ezt meghallotta a vádlott, aki a sértett reakcióján feldühödött, majd a kutya miatt veszekedni kezdtek. A szóváltás során a hölgy megfenyegette a férfit, hogy szétveri az autóját, majd felkapta a favágáshoz használt fejszét és ráütött egyet a gépkocsi motorháztetőjére, amely be is horpadt. A kocsiban mintegy 102 ezer forintnyi kár keletkezett.

Miután a nő levezette a feszültséget, letette a szerszámot és mint aki jól végezte dolgát visszatért otthonába. Tettéért pénzbüntetést is kaphat.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)
(Borítókép: stanaleifletcher.com)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap