Jeromos

Hídlap

Rekordot állítanának fel a dunai téli fürdőzők Karván

December 7-én 13 órakor a Walruses V4 projekt keretein rendezik meg a felvidéki Karván az 5. Téli fürdőzést. A résztvevők aznap dunai téli fürdőzésben szeretnék megdönteni a szlovák rekordot, a kísérlet sikerességét pedig egy hitelesítő biztos ellenőrzi majd.

Hirdetések

Érdemes lesz ellátogatni Karvára a hétvégén, ahol egy nem mindennapi eseménynek lehetünk szemtanúi. Az előrejelzés szerint az időjárás kegyes lesz a résztvevőkhöz, hiszen közepesen felhős, napos idő lesz, továbbá a hőmérő higanyszála akár +5 °C-ig is felkúszhat.

Mivel a víz már hideg (az Éduvizig legfrissebb adatai szerint 5,5 fokos), ezért a merülőknek figyelniük kell a testhőmérsékletükre is. A szervezők számukra 10 és 15 óra között szaunázási lehetőséget biztosítanak a parton.

(Borítókép: karvai önkormányzat)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap