Jeromos

Hídlap

St. Martin és Babicsek Bernát lépett fel Kemencén

A minap St. Martin elismert szaxofon- és pánsíp művész, illetve sorozatokban, színdarabokban és nem mellesleg a Paddy And the Rats zenekarban is szereplő Babicsek Bernát harmonikaművész lépett fel a Szobi járásban található Kemence templomában. A koncert nagy sikert aratott, a közönség állva tapsolta az előadókat.

Hirdetések

A képviselő-testület nevében Pongrácz János László polgármester köszöntötte a jelenlévőket, illetve a művészeket. Elmondta, hogy St. Martin immár harmadik alkalommal lép fel Kemencén és bízik benne, hogy egy ilyen rendezvénnyel méltó módon hangolódhatnak az Adventre.

Az előadókat senkinem sem kell bemutatni. A Hódmezővásárhelyen született St. Martin (születési nevén Szentmártoni Imre) trombitán, basszusgitáron, szaxofonon és pánsípon is tud játszani, a dobtudása pedig tovább színesíti repertoárját. Kiemelkedő zenei pályafutását 2014-ben A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével ismerték el.

Babicsek Bernát a Szeress most című, két évadot megélt sorozattal robbant be a köztudatba. A solymári harmonikaművész később a Barátok Köztben is megfordult, emellett több színdarabban is láthattuk.

A kemencei koncert előtt St. Martin közösségi oldalára töltöttek fel egy videót arról, hogy hogyan gyakorolnak a fellépésre. A templom megtelt érdeklődőkkel, a fellépés végén pedig hatalmas tapsot kaptak az előadók.

(Forrás: Kemence Plébánia Facebook oldal)

(Montázs borítókép: St. Martin Facebook oldala)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap