Jenő

Hídlap

Elmaradt a Dorogi FC – Debreceni VSC Magyar Kupa mérkőzés

-A ma 12 órakor kezdődő Dorog – DVSC kupamérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmarad – írja a Dorogi FC a december 4-i kupameccsel kapcsolatban a hivatalos oldalán. A balesetveszély miatt inkább elhalasztották a találkozót, melynek új időpontja december 11-re, szerdára tűzték ki.

Hirdetések

A hétfői havazás nem csak a közlekedésben, hanem a labdarúgásban is gondot okozott. A klub mindent megtett azért, hogy a tíz centiméteres hóréteget letakarítsák a pályáról, sőt még a szurkolók is kivették a részüket a munkából. A fanatikusok a Facebookon kérdeztek körbe és aki ráért, az szintén lapátot ragadott.

A tegnapi olvadás, majd az éjjeli kemény fagy viszont nem tett jót a talajnak: a pálya keménnyé és csúszóssá vált, így a játékvezetők jobbnak látták, ha a futballisták nem húzzák ma fel a góllövő cipőiket.

Egy olvasónk megjegyezte: ő is csak a pályához érve értesült arról, hogy milyen döntés született. Ezért fogta magát és többedmagával beült a közeli kocsmába, ahol arról beszélgettek, hogy vajon még időn bepótolják-e az elmaradt kupameccset.

(Fotó: szurkolói kép)
(Forrás: Dorogi FC)

Hirdetések