Jeromos

Hídlap

Első alkalommal rendeznek kórustalálkozót Nagybörzsönyben

December 7-én, tehát a plébániatemplom 231. búcsújának másnapján első alkalommal rendezik meg a Nagybörzsönyi kórustalálkozót a községi Szent Miklós templomban. A rendhagyó rendezvény 16 órakor kezdődik: a fellépő énekkarokat orgonán kíséri – mellette pedig énekel Váczi Kristóf.

Hirdetések

Elsőként a Nagybörzsönyi Vegyeskórus örvendezteti meg szép dalokkal a közönséget, majd a Ráckevei Keresztelő Szent János Kórus következik. A Csepel-szigetről érkező kulturális csoport többek között angol karácsonyi dallal is kedveskedik majd. Utolsóként a Szobi Szent László templom vegyeskara lép fel.

További információ a Szamosyné Geilén Mártától és Lehoczky Józseftől kérhető a 06-30-940-5942-es telefonszámon.

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap