Móric

Hídlap

Így szállítják el a szemetet az ünnepek alatt Esztergomban

Szemétszállítás rendjével és a szolgáltatást végző cég ügyfélszolgálati irodájának ünnepi nyitvatartásával kapcsolatos közleményt adott ki az esztergomi önkormányzat. A tájékoztatóból az is kiderül, hogy az új évben január 1-e helyett 2-án viszik el a hulladékot.

Hirdetések

Jó hír, hogy Szenteste napján (dec. 24.), valamint Karácsonykor (dec 25-26.) változatlanul végzik a szemétszállítást. A szolgáltató ugyanakkor arra kéri a lakosokat, hogy a hulladékgyűjtő edményeket már reggel 6 órára helyezzék ki az ingatlanjaik elé.

A VERTIKÁL Nonprofit Zrt. esztergomi ügyfélszolgálati irodája (Pór Antal tér 1.) december 28-án hétfőn 8-12 óra között lesz nyitva, majd négy napig zárva lesz. Legközelebb 30-án 8-12 óra között fogadják az ügyfeleket, majd december 31 és január 3 között újra bezárnak.

További információk a szemétszállítással kapcsolatban a www.eszkozkft.hu oldalon érhetőek el.

(Forrás: esztergom.hu)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap