Nóra, Lili

Hídlap

Három autó ütközött össze Esztergomban

Balesettel indult december 5-e, hiszen reggel fél 7 körül három autó ütközött össze Esztergomban, a Kettőspincénél, a 11-es úton. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki és két kocsit áramtalanítottak. A harmadik jármű csak résztvevője volt a balesetnek.

Hirdetések

A Dorogi-medence a rendőrségtől azt is megtudta, hogy az ütközés következtében egy személy megsérült, akit a mentőknek kellett ellátniuk. Az útszakaszon egyébként teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindították a forgalmat. A közút munkatársai is megérkeztek már, hiszen az úttestre olaj folyt, amelyet a balesetveszély elhárítása érdekében el kell távolítaniuk.

(Forrás: Dorogi-medence)
(Borítókép: illusztráció)

Hirdetések
  • Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett

    A Nagymaros és Zebegény közötti vonatpótló hajójárat olyan népszerű lett, hogy a Mahart úgy döntött, új körjáratot indít – mondta dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a nagymarosi kikötőben tartott sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Egy napra visszaállítják az ellenőrzést a szlovák határon

    Péntek délután 15 órától szombat délután 15 óráig visszaállítja a szlovák rendőrség az ellenőrzést a szárazföldi határokon, hogy kiszűrje a koronavírussal fertőzötteket – közölte a szlovák rádió híradására hivatkozva az MTI.

    Hídlap