Ulrik

Hídlap

Csoda, hogy nem sérült meg senki az esztergomi balesetben

Baleset történt december 5-én késő este Esztergom külterületén, a 11-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A körülmények tudatában csoda, hogy a balesetben nem sérült meg senki, viszont jelentős anyagi kár keletkezett.

Hirdetések

20 óra 55 perc körül egy járműszerelvénnyel munkagépeket szállítva közlekedett egy férfi a 11-es úton, a 117-es számú út irányából Esztergom irányába. A Bottyán tó előtti útszakaszon a járműszerelvénnyel be akart kanyarodni a kompátkelőhöz, miközben észlelte, hogy a pótkocsi bal első tengelyén lévő kerék a nem megfelelő rögzítés miatt levált és az úttestre gurult.

A teherautó sofőrje észlelte mindezt és megállt, miközben Esztergom irányából érkezett egy személygépkocsi, melynek vezetője későn vette észre az úttesten lévő abroncsot. Ráhajtott és átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező tehergépkocsinak.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az ütközés hatására a tehergépkocsi lesodródott az úttestről és a tetejére borulva állt meg.

(Fotók: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

Hirdetések
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap
  • Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

    Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

    Hídlap