Mihály

Hídlap

Csoda, hogy nem sérült meg senki az esztergomi balesetben

Baleset történt december 5-én késő este Esztergom külterületén, a 11-es számú főúton – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A körülmények tudatában csoda, hogy a balesetben nem sérült meg senki, viszont jelentős anyagi kár keletkezett.

Hirdetések

20 óra 55 perc körül egy járműszerelvénnyel munkagépeket szállítva közlekedett egy férfi a 11-es úton, a 117-es számú út irányából Esztergom irányába. A Bottyán tó előtti útszakaszon a járműszerelvénnyel be akart kanyarodni a kompátkelőhöz, miközben észlelte, hogy a pótkocsi bal első tengelyén lévő kerék a nem megfelelő rögzítés miatt levált és az úttestre gurult.

A teherautó sofőrje észlelte mindezt és megállt, miközben Esztergom irányából érkezett egy személygépkocsi, melynek vezetője későn vette észre az úttesten lévő abroncsot. Ráhajtott és átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szemből érkező tehergépkocsinak.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az ütközés hatására a tehergépkocsi lesodródott az úttestről és a tetejére borulva állt meg.

(Fotók: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)

Hirdetések
  • Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

    A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

    Hídlap
  • Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

    Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

    Hídlap