Adalbert

Hídlap

Gázolás miatt hosszabb menetidővel közlekednek vonatok a szobi vasútvonalon

December 6-án Dunakeszi alsó megállóhelynél személyt gázolt el egy, Szobra tartó Z70-es vonat, emiatt a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon jellemzően tíz-tizenöt, esetenként tizenöt-harminc perccel hosszabb menetidővel közlekedhetnek a szerelvények – olvasható a MÁVINFORM Facebook oldalán.

Hirdetések

A közlemény szerint a helyszínelés végéig, tehát várhatóan 14:30-15 óráig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, így a menetrend csak az esti órákra állhat helyre. December 6-án nem ez volt az egyetlen eset: a reggeli órákban az esztergomi vonalon késtek a szerelvények, mivel – meg nem erősített információk szerint – Rákosrendezőnél szintén gázolt egy vonat.

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések

  • Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

    Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Zebegényben

    „Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja” – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.

    Hídlap