Jeromos

Hídlap

Szinte pillanatok alatt gazdára találtak a Letkésen “elhagyott” mikuláscsomagok

December 6-án a Közösen Letkésért Egyesület manói temérdek mikuláscsomagot “hagytak el” Letkés közterületein azzal a szándékkal, hogy mosolyt csaljanak egy-egy ismeretlen megtaláló arcára. Az akció sikeres volt, sőt még a lakosok is besegítettek, így gyakorlatilag ellepték a községet a csomagok.

Hirdetések

A helyi, lelkes fiatalokból álló egyesület is csatlakozott a Hagyj el egy Mikuláscsomagot elnevezésű kezdeményezéshez, melynek lényege, hogy gondosan becsomagolt, szeretettel és minden jóval megtöltött, rövid üzenettel ellátott csomagokat helyeznek ki az adott települések közterületeire. A szervezők rendkívül sok pozitív visszajelzést kaptak: sorra kerültek fel a közösségi oldalakra a fotók, a boldog megtalálók pedig örültek az ajándéknak.

Az egyesülettől megtudtuk, hogy szeretnének minél több, közösségépítő programot szervezni a letkési lakosoknak. Tudják azt is, hogy a településen élők nyitottságára is szükség van arra, hogy a fiataloktól kezdve az idősekig mindenki jól érezze magát. A tagok elmondták, hogy egyre többen nyitottak az újdonságokra, ezáltal úgy érzik, hogy nem cselekednek hiába. A jövő évi programjaikról egyelőre annyit árultak el, hogy rengeteg ötletet és tervet szeretnének megvalósítani.

“Mi készen állunk arra, hogy Letkésen egy szuper, összetartó és aktív közösséget hozzunk létre. A mai nap bizonyította, hogy ti partnerek lesztek ebben. Köszönjük.” – írták a közösségi oldalukon a december 6-i sikeres akcióval kapcsolatban.

(Fotók: Közösen Letkésért Egyesület)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap