Mihály

Hídlap

Bejutott az X-Faktor döntőjébe Vanek Andor

A közönség szavazatainak köszönhetően bejutott az X-Faktor döntőjébe Vanek Andor. A dömösi fiatal a fináléban a szintén hatalmas tehetségnek kikiáltott Ruszó Tiborral és Zdroba Patrikkal csap össze a győzelemért. Vanek Andor ezúttal is széket kapott, ám később veszélyzónába került. A nézők viszont újra bizalmat szavaztak neki.

Hirdetések

Az X-Faktor elődöntőjében minden énekes két dalt adott elő: a versenyzők elsőként egy-egy ismert előadóval duettben, majd egyénileg adtak számot tudásukból. Vanek Andor Keresztes Ildikóval lépett színpadra, majd elénekelték Balázs Fecó A csönd éve című szerzeményét.

A mentorok és a zsűri is állva tapsoltak. Dallos Bogi azt mondta, nehéz megszólalni egy ilyen csodálatos előadás után. Puskás Peti örült Andor “visszatérésének”, Gáspár Laci pedig már az első hangok után tudta, hogy egy jó duett következik. ByeAlex pedig úgy fogalmazott: mentoráltja minden eddiginél jobb teljesítményt nyújtott.

Egyéni produkcióként Lewis Capaldi Bruises című dalát hallhatta tőle a publikum. Gáspár Laci szerint bár jól énekelt, érdemes lenne még inkább kieresztenie a hangját. ByeAlex szerint Andor “remek alapanyag”, már most CD-minőségben énekel, öt év múlva pedig még magasabb szintet üthet meg. Puskás Peti és Dallos Bogi pedig egy műalkotáshoz, vagyis egy olyan festményhez hasonlították őt, amit odafestettek a színpadra.

Andor ezután leült Manuel helyére, majd Zdroba Patrik felállította őt, így a dömösi fiatal ezúttal is veszélyzónába került. A nézők végül őt juttatták tovább, az énekes pedig elérzékenyülve vette tudomásul azt, hogy bejutott a fináléba.

(Forrás: RTL/femina.hu)
(Borítókép: RTL)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap