Mária

Hídlap

Kikapott a Vasastól a Dorogi FC

Kétgólos idegenbeli vereséget szenvedett a Dorogi FC a Vasas FC-től a Merkantil Bank Liga huszadik fordulójában. Bár a Dorog az első tíz percben több ígéretes helyzetet is kialakított, mégse ők, hanem a hazaiak szerezték meg a vezetést. Bár a vendégek büntetőből szépíthettek volna, nem tudtak élni a tálcán kínált lehetőséggel.

Hirdetések

Az Illovszky Rudolf Stadionban vendégeskedő Dorog a 16. percben hátrányba került. Akkor Birtalan Botond 12 méterről a jobb kapufát találta el, majd a labda a hálóban kötött ki. A félidő közepén Paudits előtt nyílt lehetőség az egyenlítésre, de Viczián Ádám keresztülhúzta a számításait. A hajrában Mursits Rolandnak, a dorogi hálóőrnek is dolga akadt, hiszen hárítania kellett Birtalan fejesét.

A második félidő elején nagy lehetőséget puskázott el a Dorog: a tizenhatoson belül buktatták Délczeg Gergelyt. A bíró büntetőt ítélt, de Délczeg a kapufára lőtte a labdát. A 66. percben büntetett a Vasas, egy szép támadás végén ugyanis Köböl Krisztián 12 méterről volt eredményes.

A folytatásban újabb gól nem esett, így a Vasas 2:0-ra győzte le a Dorogot.

(Forrás: vasasfc.hu)
(Borítókép: illusztráció a Dorog-Vasas szezonbeli hazai mérkőzésről)

Hirdetések
  • Zöld Busz Program: hibrid járművekre cserélhetik az esztergomi buszokat

    „Kedves Esztergomiak! Polgármesteri programom szerves részét képezte az a vállalás, amely szerint a Magyar Kormánnyal a Zöld Busz Program részeként, alacsony padlós, hibrid technológiájú buszokra cserélünk minden helyi járatú buszt – közölte Hernádi Ádám polgármester a programmal kapcsolatban.”

    Hídlap
  • Kettős gyilkosság gyanúsítottját fogták el Esztergomban

    Előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 41 éves magyar és egy 42 éves szlovák férfit a Pilisszentivánnál talált testmaradványokkal összefüggésben – számoltak be magyar és szlovák rendőri vezetők pénteki budapesti sajtótájékoztatójukon, melyről az MTI tudósított.

    Hídlap