Jeromos

Hídlap

Ittasan ült volán mögé, fél Nyergesújfalut letarolta

Nagy pusztítást végzett Nyergesújfalun az az 57 éves nő, aki december 8-án este ittas állapotban ült volán mögé, majd kocsijával több oszlopot és jelzőtáblát is kidöntött – írja a Régió TV Esztergom. A hölgy nem úszta meg sérülés nélkül a kalandot, hiszen a mentőknek kellett ellátniuk őt.

A sofőr a Kossuth Lajos és a Tó utca, valamint a Május 1 tér környékén először egy villanyoszlopnak ütközött neki, majd kidöntött egy elsőbbségadás kötelező táblát is. A károkozás ezzel nem ért véget, hiszen a továbbiakban letarolt még négy díszoszlopot, egy kerékpártárolót és egy hulladékgyűjtő edényt is.

Hirdetések

(Forrás és fotó: RTVE)
(Borítókép: kisalfold.hu)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap