Jeromos

Hídlap

Negyedik alkalommal rendeztek karácsonyi jótékonysági futást Dorogon

A jótékonykodás jegyében és a Dorogi Futókör SE szervezésében immár negyedik alkalommal húztak futócipőt a lelkes amatőrök Dorogon, akik a sportolás mellett tartós élelmiszereket gyűjtöttek a rászorulók számára. Sárdi Tamás, az egyesület elnöke köszöntötte az Otthon téren várakozókat, majd ismertette a programot.

Hirdetések

A IV. Karácsonyi jótékonysági futáson elsőként a kisgyermekek indultak útnak, akik a Mikulás vezetésével teljesítettek egy kört a 400 méteres rekortán pályán. A felnőttek ezután Sárdi Tamás és a nagyszakállú vezetésével nagyobb távra indultak és útjuk során szaloncukorral ajándékozták meg a járókelőket. A Schmidt Sándor Agoránál közös fényképet is készítettek, majd az alagút érintésével tértek vissza az Otthon térre, ahol a csapat többi tagja süteményekkel, forralt borral és teával várta őket.

Az akció sikeres volt, hiszen temérdek tartós élelmiszer, köztük cukor, konzervek, de még teafilter is volt a táskákban. A felhalmozott adományokat a Magyar Vöröskereszt segítségével juttatják el a rászorulókhoz.

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap