Máté, Mirella

Hídlap

Díszítsük fel közösen Pilismarót karácsonyfáját

Ugye segítesz feldíszíteni Pilismarót karácsonyfáját? jeligével hirdettek meg egy igazi, szívhez szóló kezdeményezést Pilismaróton. A szervezők továbbra is arra kérik a segítő szándékú érdeklődőket, hogy helyezzenek el egy díszt a település Esztergom felől végén található fenyőfáján.

Hirdetések

December 11-én este mi is felkerestük a 11-es főút mellett található fát. Ledöbbentünk, hiszen nem csak saját készítésű boákat, valamint porcelán gömböket helyeztek fel rá, hanem valaki (vagy valakik) még a karácsonyfa elengedhetetlen kellékéről, az égősorról is gondoskodott.

A látvány magáért beszél, de még van néhány ág, amelyre elférne még néhány dísz. Éppen ezért a szervezők továbbra is várják az érdeklődőket. A helyiek mellett az átutazók is hozzájárulhatnak a kezdeményezéshez: ha Pilismarót felé veszik az irányt, csak akkor induljanak el, ha már legalább egy gömböt magukhoz vettek.

helyieket és átutazókat, hogy segítsék kezdeményezésüket.

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap