Izabella, Dalma

Hídlap

Díszítsük fel közösen Pilismarót karácsonyfáját

Ugye segítesz feldíszíteni Pilismarót karácsonyfáját? jeligével hirdettek meg egy igazi, szívhez szóló kezdeményezést Pilismaróton. A szervezők továbbra is arra kérik a segítő szándékú érdeklődőket, hogy helyezzenek el egy díszt a település Esztergom felől végén található fenyőfáján.

Hirdetések

December 11-én este mi is felkerestük a 11-es főút mellett található fát. Ledöbbentünk, hiszen nem csak saját készítésű boákat, valamint porcelán gömböket helyeztek fel rá, hanem valaki (vagy valakik) még a karácsonyfa elengedhetetlen kellékéről, az égősorról is gondoskodott.

A látvány magáért beszél, de még van néhány ág, amelyre elférne még néhány dísz. Éppen ezért a szervezők továbbra is várják az érdeklődőket. A helyiek mellett az átutazók is hozzájárulhatnak a kezdeményezéshez: ha Pilismarót felé veszik az irányt, csak akkor induljanak el, ha már legalább egy gömböt magukhoz vettek.

helyieket és átutazókat, hogy segítsék kezdeményezésüket.

Hirdetések
  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap