Friderika

Hídlap

Hagyományteremtő darts versenyt rendeznek Bajnán

December 28-án, szombaton első alkalommal rendeznek darts versenyt a bajnai Vadász Pizzéria és Étteremben. A hagyományteremtő szándékkal életre keltett, közösségépítő rendezvény első három helyezettje ajándékcsomagot kap. A szervezők december 21-ig várják a jelentkezőket.

Hirdetések

Amióta a darts világbajnokságot közvetíti a televízió, azóta egyre többen hódolnak ennek a sportágnak, amelyet korábban csak kocsmai szórakozásnak tartottak. Mára hatalmas pénzek forognak benne, mi több hazánkban és térségünkben is sokan dartsoznak.

Táton a helyi sportegyesület már darts szakosztállyal is kibővült, de a kisebb településeken, mint például Bajnán is sok rajongót szerzett a sportág. A december 28-i bajnai versenyen ezer forint nevezési díj kifizetése után bárki megdobhatja az első tripla huszasát és az is kiderül, hogy ki lesz a község bajnoka.

(Borítókép: Pixabay.com)

Hirdetések

  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap