Máté, Mirella

Hídlap

Diákolimpián és tehetségkutató versenyen is remekelt a sportlövő Vitek Róza

Tizedik helyet szerezte meg a közelmúltban Székesfehérváron megrendezett Sportlövő Diákolimpia országos döntőjében Vitek Róza, az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola nyolcadik évfolyamos tanulója.

Hirdetések

Habár a nyíltirányzékú légpuska 20 lövés kategóriájában tizedik helyen végzett, a székesfehérvári megmérettetés másnapján még szebb eredményt ért el. A MTTOSZ Tehetségkutató Verseny országos fináléjában, az általános iskola lány mezőnyében, a nyíltzáradékú gázos légpuska 20 lövés kategóriájának bajnoka lett.

Gratulálunk!

(Forrás és fotó: Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola)

Hirdetések

  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap