Jeromos

Hídlap

Halálos baleset történt Bajna és Nagysáp között

Halálos baleset történt december 14-én, kora délután az 1119-es út Bajna és Nagysáp közötti szakaszán. Az egyik sofőr olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés csak este 8 óra körül ért véget, addig elterelték a forgalmat.

Hirdetések

Mint arról egy rövid hírben beszámoltunk, 13:20 perc körül közlekedési baleset történt az 1119-es út 10. számú kilométerszelvényében. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 63 éves férfi közlekedett Bajna felé, amikor tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak.

A másik járművet egy 21 éves férfi vezette, aki kocsijával letért az útról és a szántóföldön állt meg. Az ütközés következtében mindkét jármű utasai beszorultak, akiket a bajnai, az esztergomi, a nyergesújfalui és a tatabányai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki az autókból.

A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az 1119-es utat, a forgalmat pedig elterelték. Információink szerint a 63 éves áldozat egy bajnai lakos: a helyszínre még egy mentőhelikopter is érkezett, de már nem tudták megmenteni az életét.

(Forrás: police.hu/katasztrófavédelem)
(Fotó: Varga Mihàly Sebestyèn tűzoltó főhadnagy, megyei szóvivő)

Hirdetések

  • Online koncertet adnak az esztergomi zeneiskola tanárai

    A járványhelyzet miatt nem rendeznek nyilvános hangversenyeket az esztergomi Zsolt Nándor Katolikus Zeneiskolában, de a tanárok úgy érzik, hogy a Zene Világnapjának megünneplése – melyet október 1-én tartanak – ebben a helyzetben is kedves kötelességük és szívügyük.

    Hídlap
  • Modell- és gyártásevolúció a Magyar Suzukinál

    A Magyar Suzuki a modern magyar autóipar leghosszabb sikertörténete. A japán gyökerű vállalat ötven év kihagyás után, 1992-ben hozta vissza hazánkba a személyautógyártást. Közel három évtized alatt több mint 3,5 millió autó gördült már le az esztergomi gyártósorról.

    Hídlap