Jeromos

Hídlap

Második lett az X-Faktorban Vanek Andor

Második helyen zárta az X-Faktor kilencedik évadát Vanek Andor. A tizenhat éves dömösi fiatal fordulóról fordulóra lenyűgöző teljesítményt nyújtott és a döntőben is elkápráztatta a közönséget. Bár végül második lett, most is bizonyította, hogy nem hiába jutott el a fináléig.

Hirdetések

A döntőben először az LGT Álomarcú lány című dalát adta elő, a régi, klasszikus szerzemény hallatán elismerően nyilatkoztak a mentorok. Gáspár Laci némileg kilógott a sorból, hiszen azt mondta: jó volt, de még most sem érezte azt az átütő erőt, amire ő számított.

Ezután első saját dalát hallhattuk tőle, melyet ByeAlex és barátja, Somogyvári Dani írt neki. Dallos Bogi igazi sztáralkatként emlegette Andort, hiszen szerinte mind énekben, mind a színpadi előadásmódjában profi. Puskás Peti azt mondta, hogy Ruszó Tibor és Zdroba Patrik saját dala mellett ez is egy hibátlan produkció volt. Gáspár Laci szerint a három fiatal bebizonyította, hogy vannak még fiatal tehetségek az országban.

Az elsőkörös szavazás végén Zdroba Patrik esett ki (ő lett a harmadik), így Andornak még két dal jutott az X-Faktor színpadán. Közösen duettezett egyet ByeAlex-szel és az ő bandájával, a Sleppel. A Még mindig rólad írok dalt című sláger teljesen passzolt hozzá, szinte olyan volt, mintha ő is a mentora bandájába tartozna. Zárásként a Never enough című musical betétdalt hallhattuk tőle, amellyel a válogatón valósággal meglepte a zsűrit.

Végül a műsor legizgalmasabb perceiben a közönség soraiból többen is kiabálták a nevét, de végül nem ő nyerte meg az X-Faktort, hanem Ruszó Tibor. Vanek Andor sem lehet elégedetlen, hiszen rengeteget fejlődött és többmillió ember előtt mutathatta meg tehetségét. Szinte biztos, hogy nem most hallunk róla utoljára.

(Forrás: RTL/femina)
(Borítókép: RTL)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap