Jeromos

Hídlap

Jótékonyság jegyében árvereztek el mézeskalácsokat Sárisápon

428 ezer forintnyi adomány gyűlt össze a Papp-Szebeni Liza számára a Sárisápon megrendezett jótékonysági mézeskalács kiállításon és vásáron. A hétéves gyermekre fontos gerincműtét vár, a rehabilitáció költségei pedig rendkívül megnehezítik a család életét. A lakosok mellett a képviselők is anyagi támogatást nyújtanak nekik.

Hirdetések

A Sárisápi Bányász Közösségi Tér és Könyvtár színháztermében Karácsonyi dallamok címmel ünnepi koncertet adott a Kifordítva Együttes. Sokan voltak kíváncsiak az élőzenés, verses összeállításra, mint ahogy a mézeskalács vásár is vonzotta az érdeklődőket.

Kollár Károly polgármester a képviselő-testület nevében nyújtotta át felajánlásukat a gyermek édesapjának. A képviselők vállalták, hogy tiszteletdíjuk terhére félmillió forinttal segítik a kislány műtét utáni gyógykezelését.

A mézeskalácsvásár alkalmával több mint hat házikóra, gyertyatartóra és karácsonyfadíszre licitálhattak a jelenlévők. Az árverést Balogh Attila, az együttes énekese vezette le.

(Forrás és fotó: sarisap.hu)

Hirdetések
  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap