Ulrik

Hídlap

Jótékonyság jegyében árvereztek el mézeskalácsokat Sárisápon

428 ezer forintnyi adomány gyűlt össze a Papp-Szebeni Liza számára a Sárisápon megrendezett jótékonysági mézeskalács kiállításon és vásáron. A hétéves gyermekre fontos gerincműtét vár, a rehabilitáció költségei pedig rendkívül megnehezítik a család életét. A lakosok mellett a képviselők is anyagi támogatást nyújtanak nekik.

Hirdetések

A Sárisápi Bányász Közösségi Tér és Könyvtár színháztermében Karácsonyi dallamok címmel ünnepi koncertet adott a Kifordítva Együttes. Sokan voltak kíváncsiak az élőzenés, verses összeállításra, mint ahogy a mézeskalács vásár is vonzotta az érdeklődőket.

Kollár Károly polgármester a képviselő-testület nevében nyújtotta át felajánlásukat a gyermek édesapjának. A képviselők vállalták, hogy tiszteletdíjuk terhére félmillió forinttal segítik a kislány műtét utáni gyógykezelését.

A mézeskalácsvásár alkalmával több mint hat házikóra, gyertyatartóra és karácsonyfadíszre licitálhattak a jelenlévők. Az árverést Balogh Attila, az együttes énekese vezette le.

(Forrás és fotó: sarisap.hu)

Hirdetések
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap
  • Több kocsin is kilazították a kerékcsavarokat Szokolyán

    Egy ismeretlen személy éjjelente borsot tör a szokolyaiak orra alá, hiszen kilazítja a kocsikon a kerékcsavarokat. A település önkormányzat mindenkit arra kér, hogy ellenőrizzék a járművek kerekeit és ha rendelkeznek információkkal, netán „károsultak”, akkor jelezzék azt nekik.

    Hídlap