Mária

Hídlap

Kikapott a Nyíregyházától a Dorogi FC

Hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget a Dorogi FC a Nyíregyháza Spartacus ellen a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában. Az elmúlt napokban jelentős mennyiségű csapadék hullott, mely megtette a hatását: a Buzánszky Jenő Stadion gyepe felázott, a labdarúgóknak csúszós, mély talajon kellett helyt állniuk.

Hirdetések

Idei utolsó tétmérkőzését a Nyíregyházát fogadta a Dorog. Először a hazaiak rúghattak szögletet, majd a sikertelen kísérletből rögtön kontrázott a vendég alakulat, igaz, a beadás nem volt a legjobb. Az első negyedórában mindkét gárda szabadrúgást is elvégezhetett, de nem tudtak élni a lehetőségekkel.

A 33. percben a nyíregyházi Sinanovic tört be a 16-oson belülre, majd véleményezhető szituációban a földre került, de a bíró (ekkor még) nem fújt be büntetőt. 45 perc elteltével 0:0-s állásnál vonultak pihenőre a felek.

A második játékrész döntő többségében a vendégekről szólt. Az 55. percben a dorogi Beke a 16-oson belül szabálytalankodott Hornyákkal szemben, így a bíró ezúttal már 11-est ítélt. Nem mellesleg a játékvezető kiállította a dorogi játékost. A büntetőt a kapus és ex-fradista Jova Levente értékesítette, így 0:1-re módosult az állás.

A Dorog megpróbált egyenlíteni és bár voltak veszélyes ellentámadásaik, a lövések nem találták el a kaput. A hajrában aztán teljesen összeomlottak a vendéglátók: a 86. percben egy beadás után középen alakult ki kavarodás, és a nyíregyházi Papp Máté megszerezte csapata második találatát.

A középkezdés után gyakorlatilag egy percen belül meg is érkezett a harmadik nyíregyházi gól, mely Gyurján Bence nevéhez köthető.

Végeredmény: Dorogi FC 0:3 Nyíregyháza Spartacus FC

A vereséggel eldőlt, hogy a Dorog huszont szerzett ponttal a tizenegyedik helyen telelhet.

(Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu)
(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Zöld Busz Program: hibrid járművekre cserélhetik az esztergomi buszokat

    „Kedves Esztergomiak! Polgármesteri programom szerves részét képezte az a vállalás, amely szerint a Magyar Kormánnyal a Zöld Busz Program részeként, alacsony padlós, hibrid technológiájú buszokra cserélünk minden helyi járatú buszt – közölte Hernádi Ádám polgármester a programmal kapcsolatban.”

    Hídlap
  • Kettős gyilkosság gyanúsítottját fogták el Esztergomban

    Előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 41 éves magyar és egy 42 éves szlovák férfit a Pilisszentivánnál talált testmaradványokkal összefüggésben – számoltak be magyar és szlovák rendőri vezetők pénteki budapesti sajtótájékoztatójukon, melyről az MTI tudósított.

    Hídlap