Vilhelmina

Hídlap

Babits Iskola csapata nyerte meg a pilismaróti I. Ördög István emléktornát

Hibátlan teljesítménnyel nyerte meg az esztergomi Babits Mihály Általános Iskola a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnokban hagyományteremtő szándékkal megrendezett I. Ördög István emléktornát. A 7-8. osztályosok tornáján végül öt iskola csapata vett részt.

Hirdetések

Ötödik helyet az esztergomi Petőfi Sándor Általános Iskola szerezte meg. Három ponttal a negyedik helyen végzett az esztergom-kertvárosi Arany János Általános Iskola csapata. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára a visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola futballistái állhattak fel. Ezüstérmet a rendező település iskolásai, a Bozóky Mihály Általános Iskola tanulói gyűjtötték be.

A legjobb játékos díját Farkas Krisztofer, a győztes csapat sportolója kapta meg, a legjobb kapus díját pedig a pilismaróti Herr Csaba vehette át. Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt főszervező méltatta az egykori Ördög Istvánt, felidézte azt is, hogy milyen nagy szerepet töltött be Pilismarót boldogulásában évtizedeken keresztül.

Hirdetések
  • Rendhagyó falunap lesz Leányváron

    A szokásos szeptemberi Leányvári Falunapot a hagyományoktól eltérően, idén rendhagyó módon rendezik meg – közölte közösségi oldalán a Leányvári Német Nemzetiségi Egyesület. Nem lesz faluderbi, de nem marad tánc és ének nélkül a település.

    Hídlap