Máté, Mirella

Hídlap

Ennyibe kerülnek a 2020-as esztergomi várakozási engedélyek

A jövő évre szóló várakozási engedélyeket 2020. január 2-tól vásárolhatják meg a lakosok a Gran Parkoló Kft. Deák Ferenc utca 4. szám alatti irodájában – olvasható a strigonium.hu-n. A közlemény szerint az ügyintézéshez az autó forgalmi engedélyére, illetve Esztergomban élő tulajdonos, üzembetartó esetén a lakcímkártyára is szükség lesz.

Hirdetések

Bérlet árak, melyek személygépjárműre vonatkoznak:

 • Kedvezményes lakossági (két utcára, parkolóra érvényes) bérlet, melynek ára 3000 forint/év: fizető övezetben lakcímmel rendelkezők számára, a kiállítás napjától, de legkorábban 2020. január 6-tól 2021. január 31-ig érvényes.
 • Éves bérlet (Ft/év): kiállítás napjától 2021. január 31-ig érvényes. esztergomi lakcímmel rendelkező lakosok számára 15 ezer, esztergomi székhelyű cégek számára 25 ezer, míg egyéb esetben 35 ezer forint.
 • Féléves bérlet (Ft/félév): a kiállítás napjától érvényes, legkésőbb 2021. január 31-ig. Esztergomi lakosoknak 10 ezer forintba kerül, esztergomi székhelyű vállalkozások 15 ezer forintért vásárolhatják meg, egyéb esetben 22 ezer forint az ára.
 • Havi bérlet (Ft/hónap): a kiállítás napjától érvényes, legkésőbb 2021. január 31-ig. Helyieknek 5 ezer forintot kell érte fizetniük, az esztergomi székhelyű cégeknek ugyanez 7 ezer forintba, míg egyéb esetben 9 ezer forintba kerül.

A közleményből az is kiderül, hogy az idei évben megváltott éves és lakossági engedélyek 2020. január 31-ig érvényesek. A parkoló pénztár hétfőn, kedden és csütörtökön 8-12, illetve 13-15 óra között van nyitva. szerdán 8-12, és 13-16 óra között, míg pénteken csak 8-12 között lehet megvásárolni a várakozási engedélyeket.

(Forrás: Gran Parkoló Kft.)
(Borítókép: hvg.hu)

Hirdetések
 • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

  Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

  Hídlap
 • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

  A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

  Hídlap